Βιογραφικό

Σύντομο Βιογραφικό

Η Μαρία Τουμπή είναι πτυχιούχος του τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του Tεχνολογικού Eκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και κατέχει Mεταπτυχιακό δίπλωμα στην Κλινική Διατροφή (MMedSci) από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Κατέχει επίσης δίπλωμα ειδίκευσης στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών του Λονδίνου. Κατέκτησε με βαθμό «Άριστα» το πιστοποιητικό εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική, το Coaching και το Mentoring υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί συστηματικά σεμινάρια με θέμα το θηλασμό και προσφέρει στήριξη σε θηλάζουσες μητέρες. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και επίσης έχει συγγράψει το εκπαιδευτικό υλικό για το μάθημα Διατροφής που πραγματοποιείται στα κέντρα Δια Βίου Μάθησης υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Από τον Μάρτιο του 2017 επιλέχθηκε από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Διαιτολόγων (EFAD) να συμμετέχει στην επιτροπή Διά Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης για τα επόμενα 4 έτη. Υπήρξε συνιδιοκτήτρια της επιστημονική ομάδας «διατροφή» και του αντίστοιχου site όπου τα τελευταία χρόνια εκτελούσε χρέη αρχισυντάκτριας και υπεύθυνης εκδόσεων των εντύπων αλλά και των ηλεκτρονικών μέσων. Παράλληλα, το 2017 ίδρυσε την διεπιστημονική ομάδα του The Health Lab και την ομώνυμη ιστοσελίδα www.thehealthlab.gr με σκοπό την παροχή προγραμμάτων ευεξίας στο εργασιακό δυναμικό ιδιωτικών, δημοσίων και κοινωνικών φορέων αλλά και την ενημέρωση του κοινού από πτυχιούχους επιστήμονες υγείας. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε γνωστά μέσα. Από το 2006 έως σήμερα εργάζεται ως διαιτολόγος στο νόμιμο διαιτολογικό της γραφείο στα Μελίσσια Αττικής, ενώ διατηρεί διαιτολογικό γραφείο και στην Χώρα της Τήνου. 

Οι αξίες μας

Όλα εκείνα που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

01.

Συνεργασία

Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνος του μπορεί κανείς να καταφέρει κάποια πράγματα, αλλά μαζί πολύ περισσότερα. Κι αυτή η αρχή καθοδηγεί τις σχέσεις μου τόσο με τους διαιτώμενους όσο και με τους συνεργάτες μου.

02.

Ενσυναίσθηση

“Άκου πριν μιλήσεις”, λέω συχνά στους νέους διαιτολόγους που εκπαιδεύονται στο γραφείο μας. Γιατί μόνο έτσι – και σε συνδυασμό με τις κλινικές εξετάσεις και τις διαιτολογικές μετρήσεις- μπορούμε να κατανοήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες κάθε διαιτώμενου και να ετοιμάσουμε το κατάλληλο εξατομικευμένο πλάνο διατροφής.

03.

Επιστημονική προσέγγιση

Η συνεχής εκπαίδευση είναι για εμένα αξία ζωής και εργαλείο για τη δουλειά μου. Θέτω στον εαυτό μου υψηλά standards, παρακολουθώντας πάντα τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη Διαιτολογία, και το ίδιο επιζητώ και από τους συνεργάτες μου.

04.

Συνέπεια & Σεβασμός

…στις ανάγκες καθενός και στους χρόνους του, στην ιδιωτικότητα και -εντέλει- στον άνθρωπο.

Testimonials

Τι λένε για εμάς

Η κα Τουμπή είναι μια εξαιρετική διατροφολόγος που προσαρμόζει το πρόγραμμα διατροφής πάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες του/της ασθενούς. Είναι ειλικρινής, μεθοδική και λεπτομερής. Τα μηχανήματα λιπομετρησης που διαθέτει είναι τελευταίας τεχνολογίας και πολύ αξιόπιστα. Είμαι ασθενής της κας Τουμπή τα τελευταία 2 χρόνια και είναι η πρώτη φορά π έχω καταφέρει να διατηρήσω το βάρος μου μιας και η ίδια σου εξηγεί πως είναι ένα healthy lifestyle και πως να κανείς έξυπνες, σωστές επιλογές στην διατροφή σου.
Anna Bellou
Εμπειρία, επαγγελματισμός, γνώσεις και πολύ καλές κατευθύνσεις, τόσο στη διατροφή όσο και στον τρόπο ζωής, με άμεσα αποτελέσματα!
Anna Paparizou
Εξαιρετική διατροφολόγος, άριστη επιστήμων, καταρτισμένη με συγχρονες τεχνικές. Ανθρώπινη, με υπομονή και ειλικρινές ενδιαφέρον.
Anna Kalariti
Καλέστε μας

+30 210 8037382

Ανδρέα Παπανδρέου 15-17, Μελίσσια

Schedule a Virtual Appointment

YouTube
Instagram