Διατροφογενετική Ανάλυση

March 18, 2019

Επειδή καθένας μας έχει διαφορετικό και μοναδικό γενετικό υλικό (DNA), μαζί θα μελετήσουμε το δικό σας, ώστε να εξετάσουμε:

• πώς αυτό επηρεάζει και επηρεάζεται από τη διατροφή
• πώς συμβάλλει στη διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό σας
• πώς σχετίζεται με τη συναισθηματική πρόσληψη τροφής
• πώς σχετίζεται με προδιάθεση για νοσήματα όπως παχυσαρκία, διαβήτης τύπου ΙΙ, οστεοπόρωση, δυσλιπιδαιμίες, μεταβολικό σύνδρομο, θρομβοφιλία κ.ά.
• πώς επηρεάζει τη βιολογική ηλικία
• πώς επηρεάζει τις αθλητικές επιδόσεις.

Συνεργαζόμαστε με την Εμβιοδιαγνωστική, μια σύγχρονη εταιρία που έχει αναπτύξει υπηρεσίες Προδιαθεσικής Γονιδιωματικής στην Ελλάδα και διεθνώς και της οποίας οι συνεργάτες είναι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και ερευνητές υψηλού επιπέδου άλλων ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις και βασισμένοι στα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, μελετάμε το DNA σας και προσαρμόζουμε πλέον το διατροφικό σας πρόγραμμα με βάση το μοναδικό γενετικό προφίλ σας.
Στο πρώτο ραντεβού γίνεται η λήψη του δείγματος. Με την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένου συνεργάτη μας, συλλέγουμε κύτταρα από το εσωτερικό του στόματος και στη συνέχεια το δείγμα αποστέλλεται στην Εμβιοδιαγνωστική. Στο πρώτο ραντεβού εξοφλείται το κόστος της εξέτασης, το οποίο ανέρχεται στα 165€ +ΦΠΑ.

Τόσο κατά τη συλλογή όσο και την ανάλυση του δείγματος, έχουμε διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Παραλαμβάνετε τα αποτελέσματα στο επόμενο ραντεβού, το οποίο δρομολογείται σε διάστημα 3-4 εβδομάδων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη και ανάλυση του δείγματος. Με εύκολα αντιληπτό και κατανοητό τρόπο η μοριακή βιολόγος σας εξηγεί τα αποτελέσματα και έπειτα η εξειδικευμένη διαιτολόγος μας σάς προτείνει στοχευμένες και εξατομικευμένες διατροφικές επιλογές.

Για να δείτε τα διάφορα πακέτα που προσφέρονται κάντε κλικ εδώ Ενημερωτικό φυλλάδιο

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108037382 ή στο thehealthlabgr@gmail.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *